Kevents verzorgt licht en geluid op jouw feest!
Kevents helpt je aan het perfecte licht en geluid op jouw evenement. Alle techniek tot in de puntjes verzorgd, ook facilitair en visueel. Maak een afspraak.
licht en geluid
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-341

Audiovisueel (AV)

Audiovisueel (AV)

 

Mooie beelden en (grote) schermen trekken al snel de aandacht van gasten of bezoekers en zijn zeer efficiënt voor het overbrengen van informatie en creëren van een sfeer. Kevents verzorgt audiovisuele oplossingen en apparatuur voor ieder event en iedere locatie: van kleine bijeenkomsten tot grote bedrijfs- of publieke evenementen. Met de nieuwste technologie en jarenlange ervaring biedt Kevents een audiovisuele invulling die past bij ieder doel, format en budget.

 

Kevents is specialist in evenemententechniek, (tijdelijke) wifi-netwerken en visuele communicatie. Wij bieden maatwerk bij alle projecten; of dit nu een groot evenement betreft of een kleinschalige vaste installatie in een vergaderzaal. Met ons brede assortiment aan apparatuur en accessoires kunnen we vrijwel alles mogelijk maken op het audiovisuele vlak.

Kunnen wij eens met je meedenken? Neem dan contact op via:
[Toevoegen emailadres, CTA, formulier…]

Bezoekadres:

Abcovensedijk 5 Loods 1
5051 PW Goirle
E-mail:
kevin@kevents.nl
Telefoonnummer:
06 41 24 90 79

Kevents

Kamer van Koophandel:
18077983
Regiobank:
NL 47 RBRB 0955 9499 98
BIC:
RBRBNL21

Referenties

Draaimolen
Full Moon