Kevents verzorgt licht en geluid op jouw feest!
Kevents helpt je aan het perfecte licht en geluid op jouw evenement. Alle techniek tot in de puntjes verzorgd, ook facilitair en visueel. Maak een afspraak.
licht en geluid
390
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-390,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-341

Evenementen

Evenementen

 

Kraakhelder geluid, waanzinnige lichtshows en lichteffecten en perfecte audiovisuele oplossingen maken van jouw evenement een ervaring om nooit te vergeten. Heb je plannen om een evenement te organiseren? Dan denken we tijdens een vrijblijvend gesprek graag met je mee. Daarna vertalen we alle wensen en plannen naar een concreet eventplan. We denken hierbij écht aan alles: van praktische oplossingen, vergunningen tot aan de benodigde accessoires en de perfecte geluid-, licht en beeldinstallaties. Zodat we samen zorgen voor een onvergetelijke eventbeleving bij jouw gasten en bezoekers.

 

Gaan we samen aan de slag? Dan bereiden we alles tot in de puntjes voor en ontzorgen we je volledig met de techniek voorafgaand en tijdens jouw event. Wijzigt er toch iets in de plannen? Geen probleem. We vinden flexibiliteit belangrijk en schakelen gemakkelijk mee.

Geen uitdaging is ons te groot. Eens samen sparren? Neem van contact met ons op via: [Toevoegen emailadres, CTA, formulier…]

Bezoekadres:

Abcovensedijk 5 Loods 1
5051 PW Goirle
E-mail:
kevin@kevents.nl
Telefoonnummer:
06 41 24 90 79

Kevents

Kamer van Koophandel:
18077983
Regiobank:
NL 47 RBRB 0955 9499 98
BIC:
RBRBNL21

Referenties

Draaimolen
Full Moon