Kevents verzorgt licht en geluid op jouw feest!
Kevents helpt je aan het perfecte licht en geluid op jouw evenement. Alle techniek tot in de puntjes verzorgd, ook facilitair en visueel. Maak een afspraak.
licht en geluid
403
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-403,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-341

Livestreaming

Livestreaming

 

Sinds de uitbraak van het coronavirus maken organisaties en bedrijven steeds vaker gebruik van livestreaming of videoconferencing. Bij veel van onze klanten (musea, congreslocaties, eventplanners en poppodia) is er de behoefte om ook digitaal in contact te komen met de doelgroep, door bijvoorbeeld een webinar of een livestream te organiseren.

 

Als je een digitaal event organiseert, wil je dat het vlekkeloos verloopt: goed geluid, haarscherp beeld, mogelijkheid tot interactie, een stabiele verbinding en ga zo maar door. Met de technische oplossingen van Kevents is je digitale event tot in de puntjes verzorgd.

 

De livestreams kunnen we bijvoorbeeld delen op bijvoorbeeld platforms als Facebook, Zoom, Vimeo, YouTube, MS Teams of LinkedIn.

Wil jij ook een digitaal event organiseren en wil je dat de techniek staat als een huis? We denken graag mee! Neem contact met ons op via:
[Toevoegen emailadres, CTA, formulier…]

Bezoekadres:

Abcovensedijk 5 Loods 1
5051 PW Goirle
E-mail:
kevin@kevents.nl
Telefoonnummer:
06 41 24 90 79

Kevents

Kamer van Koophandel:
18077983
Regiobank:
NL 47 RBRB 0955 9499 98
BIC:
RBRBNL21

Referenties

Draaimolen
Full Moon