Kevents verzorgt licht en geluid op jouw feest!
Kevents helpt je aan het perfecte licht en geluid op jouw evenement. Alle techniek tot in de puntjes verzorgd, ook facilitair en visueel. Maak een afspraak.
licht en geluid
382
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-382,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-341

Over ons

Over ons

 

Wij zijn Kevents: een ervaren, energieke en innovatieve leverancier op het gebied van entertainment en techniek. Een klein of groot feest of evenement organiseren en op het vlak van techniek, licht, geluid en beeld écht de show stelen? Laat dat maar aan ons over! Door onze jarenlange ervaring weten we wat nodig is om de ultieme beleving te creëren op ieder feest en event.

 

Wat kan Kevents voor jou betekenen?
• We kunnen volledige audio-, beeld- en lichtproducties verzorgen bij bijvoorbeeld evenementen, feesten, symposia, beurzen, bruiloften, presentaties of personeelsfeesten.
• Je kunt bij ons terecht voor het huren of aanschaffen van audiovisuele middelen, zoals lichtapparatuur, geluidsapparatuur, beeldapparatuur, podia, special effects en rigging.
• We verzorgen de beste dj’s, artiesten, complete shows en entertainment.
• We zijn zeer ervaren in het organiseren en hosten van online events, zoals webinars, livestreams, presentaties of workshops op onder andere YouTube, Vimeo, Zoom of MS Teams.

 

We worden ontzettend blij van ons ons werk. Dit zie je onder andere terug in de manier waarop we werken: met passie, plezier en betrokkenheid. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ook veiligheid (VCA), betrouwbaarheid en een eerlijke prijs zijn voor ons belangrijk.

Crew

 

De crew van Kevents bestaat onder andere uit: vakmensen voor op- en afbouw, lichttechnici, geluidstechnici, videotechnici en eventmanagers. Onze vakmensen zijn iedere dag bezig met licht, geluid, beeld en techniek in de evenementenbranche en volgen de trends en ontwikkelingen op de voet.

Partners

 

Als het nodig is, werken we samen met partners waarmee we al jarenlang een plezierige en betrouwbare relatie hebben. Denk aan technici, artiesten of dj’s met liefde voor hun vak.

“Mooi als je uiteindelijk staat te kijken hoe alle gasten op een festival staan te genieten van hetgeen waar jij deel van uitgemaakt hebt.”

 

– Kevin van Erve, eigenaar Kevents

Bezoekadres:

Abcovensedijk 5 Loods 1
5051 PW Goirle
E-mail:
kevin@kevents.nl
Telefoonnummer:
06 41 24 90 79

Kevents

Kamer van Koophandel:
18077983
Regiobank:
NL 47 RBRB 0955 9499 98
BIC:
RBRBNL21

Referenties

Draaimolen
Full Moon