Kevents verzorgt licht en geluid op jouw feest!
Kevents helpt je aan het perfecte licht en geluid op jouw evenement. Alle techniek tot in de puntjes verzorgd, ook facilitair en visueel. Maak een afspraak.
licht en geluid
395
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-395,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-341

Projecten

Projecten

 

Projecten zijn er in verschillende soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan beurzen, relatiedagen, symposia of seminars. Omdat de meeste projecten maar één dag of enkele dagen duren, is er maar beperkte tijd beschikbaar om een onuitwisbare indruk achter te laten. De invulling van technische oplossingen tijdens projecten op het gebied van AV, licht en geluid vraagt om maatwerk. Kevents ontzorgt je daarom graag op het gebied van evenementtechniek.

Techniek op beurzen

 

Bij beurzen is het belangrijk dat je opvalt tussen alle andere stands. Kevents zorgt ervoor dat jouw beursstand in het oog springt door het gebruik van innovatieve audiovisuele middelen en licht en geluid. Zo haal je het maximale rendement uit je beursdeelname.

Techniek klantendag, symposium of seminar

 

Een klantendag, symposia of seminar zijn ook projecten die om maatwerk vragen. Naast een representatief podium komt daarbij nog meer om de hoek kijken. Denk aan goede geluidsapparatuur voor één of meerdere sprekers, een fijne akoestiek zodat het geluid niet hard door de ruimte galmt. Of bijvoorbeeld het gebruik van aparte break-out ruimtes die voorzien moeten worden van audio en visuele middelen. Misschien wil je het event ook wel delen via een livestream zodat klanten of relaties ook op afstand mee kunnen kijken. Noem het maar op. We maken het allemaal mogelijk.

Meedenken over technische mogelijkheden?

 

Heb jij behoefte aan een specialist die meedenkt over de technische mogelijkheden voor jouw project? Dan ben je bij Kevents aan het juiste adres. We verzorgen de volledige techniek van onder andere een klanten- of relatiedag, symposia, seminars of beurzen. Denk ook aan het verzorgen en aankleden van het podium, de stroomdistributie, rigging, licht, geluid en special effects. Ook zijn we graag tijdens het event op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Eens samen sparren? Neem van contact met ons op via:
[Toevoegen emailadres, CTA, formulier…]

Bezoekadres:

Abcovensedijk 5 Loods 1
5051 PW Goirle
E-mail:
kevin@kevents.nl
Telefoonnummer:
06 41 24 90 79

Kevents

Kamer van Koophandel:
18077983
Regiobank:
NL 47 RBRB 0955 9499 98
BIC:
RBRBNL21

Referenties

Draaimolen
Full Moon