Kevents verzorgt licht en geluid op jouw feest!
Kevents helpt je aan het perfecte licht en geluid op jouw evenement. Alle techniek tot in de puntjes verzorgd, ook facilitair en visueel. Maak een afspraak.
licht en geluid
409
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-409,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-341

Vaste installaties

Vaste installaties

 

Bij Kevents ben je aan het juiste adres als je overweegt om professionele audiovisuele apparatuur aan te schaffen. We zijn leverancier van een breed scala aan audiovisuele oplossingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren welke beeldinstallaties, geluidsinstallaties en lichtinstallaties je nodig hebt een bepaalde ruimte.

 

We werken met A-merken en kiezen bij elke installatie voor de beste technologie. Hierdoor kun je altijd vertrouwen op de beste kwaliteit als het gaat om licht, beeld en geluid. Onze systeemcomponenten zijn meestal modulair van opbouw, zodat je in de toekomst gemakkelijk kunt uitbreiden als dat wenselijk is.

 

Bij Kevents weten we dat tijd schaars is dus werken we volgens het one-stop-shopping principe, waardoor we je een totaalconcept kunnen bieden. Is de installatie eenmaal geïnstalleerd? Dan garanderen we je de beste service voor nu en in de toekomst.

Overweeg jij om een vaste beeld-, geluid of lichtinstallatie aan te schaffen? We denken graag mee! Neem contact op via:
[Toevoegen emailadres, CTA, formulier…]

Bezoekadres:

Abcovensedijk 5 Loods 1
5051 PW Goirle
E-mail:
kevin@kevents.nl
Telefoonnummer:
06 41 24 90 79

Kevents

Kamer van Koophandel:
18077983
Regiobank:
NL 47 RBRB 0955 9499 98
BIC:
RBRBNL21

Referenties

Draaimolen
Full Moon